Актуелно
FMCG
calendar 16. May 2019

FMCG Summit in Skopje 2019

На 16 мај 2019, трговското списание InStore ја организира најголемата регионална конференција за трговија со стоки за широка потрошувачка. Самитот FMCG нуди одлична можност за деловно вмрежување...

повеќе...

Прашања